Coş  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Coş Plăteşte

Livrare

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt trimise a 2a zi lucrătoare de la primirea comenzii și sunt expediate prin Fan Courier cu urmărire și livrare fără semnătură.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile expedierii și este fix, indiferent de greutatea coletului. 

Costul livrării prin curier este de 13.99 RON, în aria de acoperire livrare Fan Courier.

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

ART 12 menționează că produsele se pot returna, în ambalajul original și in aceeași stare în care au fost recepționate, fără urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, impreună cu o copie a facturii de achiziție, în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Dolce Monti S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil dar nu mai târziu de 14 zile de la primirea returului. 

Plata transportului pentru retur revine în sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, vă rugăm să completați formularul și expediați cu produsele returnate.

Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE chiloții, catsuit-urile sau seturile care conțin chiloți sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Produsele primite cu defecte:

In eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu condiția notificării în scris a Dolce Monti S.R.L. sau prezentarea la sediul societății cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Condiții generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Daca Dolce Monti S.R.L. nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

Dolce Monti S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre Dolce Monti S.R.L. cade in sarcina Clientului.