Coş  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Coş Plăteşte

Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

Plasarea unei comenzi catre Dolce Monti S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Termeni si conditii".

Informatiile furnizate catre Dolce Monti S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Dolce Monti S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Dolce Monti S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Produsele pot fi rezervate din stocul Dolce Monti SRL pentru maxim 3 zile lucratoare. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

Termenul de garantie pentru vicii de fabricatie este de 30 de zile.

O data cu completarea datelor pentru trimiterea unei comenzi, fiecare client va primi pe adresa de email furnizata un mesaj de confirmare, abonare la newsletter. Daca abonarea nu este confirmata, nu se vor trimite mesaje nesolicitate catre acea adresa de email.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare sau discount-ul oferit de promotie.

Dolce Monti S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.